We hebben je hulp nodig!

8 jul 2022

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is benieuwd hoe jij jezelf ontwikkeld. Doe mee aan de enquête en maak kans op een bioscoopbon!

Om je (toekomstige) baan goed uit te kunnen blijven voeren, is leren en jezelf ontwikkelen belangrijk. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is benieuwd hoe jij hier mee bezig bent (of juist niet). Dit om de behoefte van de branche beter in kaart te brengen zodat zij hier hun beleid op af kunnen stemmen.

Hoe meer reacties hoe beter dit lukt. We hebben dus je hulp dus hard nodig! Wil jij hooguit 15 minuten van je tijd vrij maken en deelnemen aan de enquête? Je deelname wordt zeer gewaardeerd en onder de deelnemers worden bioscoopbonnen verloot. Stuur deze enquête vooral ook door naar je collega’s.

Alvast heel veel dank voor je medewerking!

>>> Naar de enquête